Veel gestelde vragen

CO88 COLLECTION VEEL GESTELDE VRAGEN

Is het veilig om CO88 Collection sieraden en horloges te versturen?

Ja, we verzenden onze sieraden door vertrouwde bedrijven zoals FedEx, UPS en POST NL. Al onze zendingen zijn volledig verzekerd.

Is de verzending gratis?

De kosten zijn afhankelijk van uw locatie en order totaal. Alle bestellingen van 100 EURO of hoger krijgen gratis standaard verzending. Hieronder vindt u een indicatie van de verzendkosten:

Gratis verzending boven de 100 EURO
Verzendkosten EUR 1: €15
Verzendkosten EUR 2:  €20
Verzendkosten EUR 3: €25
Verzendkosten WERELD: €30

Verzendkosten EUR 1:
België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden

Verzendkosten EUR2:
Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

Verzendkosten EUR3:
Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Ijsland, De Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland

Verzendkosten Wereld:
Alle overige landen (incl. Rusland)

Worden CO88 Collection bestellingen internationaal verzonden?

Wij bezorgen over de hele wereld. Heffingen en belastingen zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Wat zijn mijn verzendopties?

Wij verzenden onze sieraden en horloges met vertrouwde vervoerders zoals FedEx, UPS en POST NL, afhankelijk van de bestemming.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn CO88 Collection bestelling krijg?

Alle voorradige artikelen worden over het algemeen binnen 3 tot 5 werkdagen verwerkt en naar de klant verzonden. Levertijd is afhankelijk van de verzendmethode en de locatie.

Hoe kan ik mijn CO88 Collection bestelling volgen als het eenmaal is verzonden?

Een e-mailbericht met een tracking nummer zal naar u worden verzonden zodra wij uw bestelling hebben verwerkt. Om de status van uw zending te controleren, kunt u het tracking-nummer gebruiken dat per mail wordt verstuurd.

Als ik een artikel wil retourneren, worden de retourkosten vergoedt?

Nee, de retourkosten worden niet vergoedt, tenzij een verkeerd artikel is geleverd of het product heeft een defect. De annuleringstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij die niet de vervoerder is, het laatste artikel fysiek in bezit heeft gekregen.

Hoe kan ik schade voorkomen aan mijn CO88 Collection sieraden en horloges?

Door het volgen van een paar eenvoudige tips, zal u in staat zijn om ze in hun oorspronkelijke staat te houden. Het permanente contact tussen uw sieraden en uw huid, en de blootstelling aan verschillende weersomstandigheden, vervuiling of onbedoelde stoten kan schade brengen aan uw sieraad of horloge. Hier zijn onze aanbevelingen:
– Indien mogelijk, verwijder uw sieraden vóór het begin van elke activiteit die het zou kunnen schaden, zoals sporten, koken of tuinieren.
– Vermijd elk contact met cosmetische of huishoudelijke producten, omdat ze ingrediënten bevatten die uw sieraden kunnen verkleuren.
– Bewaar uw sieraden in een individuele verpakking of in een apart compartiment van een juwelendoos. Halskettingen moeten met gesloten sluitinkje, ingepakt en platgelegd worden om de vorming van knopen voorkomen.

Kan ik mijn CO88 Collection sieraden en horloges tijdens het slapen dragen?

Om uw comfort te garanderen en de originele staat van je sieraad of horloge te behouden, is het niet aan te raden om uw sieraden te dragen tijdens het slapen (tenzij het artikel specifiek is ontworpen om niet verwijderd te worden).